I vanliga traden

God morgon, eller ska jag säga förmiddag. Klockan är 09.30 och jag sitter vid köksbordet och blickar ut över vår gård som är alldeles snöfri tyvärr. Hade hellre sett lite snö så här års. Utetemperaturen håller sig kring 0-sträcket.

Efter en hel del bestyr förra veckan och helgbesök lördag, söndag är det nu vanliga tag igen som gäller. Nu har jag inte mindre än 6 blombuketter att sköta om och en hortensia i kruka. Hortensia är min absoluta favorit så jag är glad jag fick en. Dessutom 1200 kronor insamlat och omsatt till presentkort på Plantagen till vårens blomsterbehov i trädgården. Utmärkt present tycker jag som har i princip allt annat.

Min syster och svåger från Herrängen, Stockholm låg över och på söndagen tog vi oss en tripp till ett jättemysigt ställe ett par mil utanför Örebro. Tant grön heter en liten butik och café i ett grönt hus som 3 driftiga tjejer driver. Där finns hur mycket som helst att titta på i mysig miljö och sommartid är det även trädgårdsväxter. Man lämnar inte den butiken utan att ha köpt nånting och mycket folk är det alltid. Vi köpte några småsaker och fikade.

I eftermiddag ska jag ta bussen till centrum och besöka PRO Kultur Örebro. Vi ska prata lite om eventuella förändringar, förbättringar på deras hemsida som jag administrerar. Får se vad det kan ge, går inte att göra så stora förändringar eftersom sidan är rätt statisk bestämd på centralt håll.

Och ikväll lägger jag sista handen på den nya bloggen på wordpress-plattformen. Återkommer när ni ska slopa blogspot i adressen…

Slutligen säger jag och min älskling Villo, hej då och önskar er en fortsatt fin måndag!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.