Music Maestro

Måste få berätta om  jukeboxmuseet i Sparreholm om ni inte varit där. Fantastiskt ställe, man häpnar!  Vi var där för ett par år sedan och fick en guidad visning av såväl samlingen av gamla bilar som också  finns där och sedan jukeboxarna.

Samlingen av jukeboxar är en av Europas största och det är framför allt den delen av utställningen som kallas ”The Golden Age”,  som får besökare att bli mållösa. I övrigt finns det massor, massor och det är svårt förstå hur en privatperson har vigt sitt liv åt att samla gamla saker. En ganska stor cykelsamling fanns där också.

Råkar ni nån gång ha ”vägarna förbi” rekommenderar jag verkligen ett besök.

Till sist ett tack till dig Ingrid på Gotland. Genom ditt blogginlägg den 17 januari kom jag äntligen på hur jag skulle lösa det problem vi tydligen fått på wp att det inte längre syns när våra vänner bloggat så vi kan kommentera. Du hade gjort en habrovink med feedly och jag tog efter det. Nu går det relativt bra, ja nästan bättre än att ha en hel radda inlägg på förstasidan. Man kunde ju även lägga en RSS för var och en men det skräpade ner för mycket tyckte jag. Så tackar och bugar för du delade med dig och jag råkade få syn på inlägget.

Ha det fortsatt bra denna onsdag. Kram

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.