Oförstörd vecka

Måndag morgon och en hel oanvänd vecka ligger framför oss. Månntro hur jag får summera den i slutet. Jag sover för det allra mesta gott om nätterna och så även inatt. Vi har 5 minusgrader och snöfritt. Solen ska bryta igenom idag är det sagt och jag hoppas det stämmer.

Dagen lär gå snabbt för jag ska dels äta utelunch med några vänner. Därefter hem och förbereda smörgåstårta som jag ska bjuda grannarna på i morgon tisdag vid kaffet. Sen lär jag få ila till ett möte som börjar klockan 1800 och håller på ett par timmar.

Allt det där är faktiskt numera lite för mycket på en dag för mig. Undrar just när jag blev sån att jag helst bara har en sak på agendan förutom småplock och bloggen. Förr gjorde jag ju tusen saker på en dag som jag minns det. Dessutom heltidsjobbat. Kan det vara så att ”åldern tar ut sin rätt”? Men å andra sidan är ålder bara en siffra ju och det är ingen idé försöka hålla reda på hur gammal man är för det ändrar sig hela tiden, hihi (en rolighet jag läste nånstans).

Och nu funderar jag på om jag har några skapliga bilder att liva upp inlägget med, men det är dåligt med det. Blir inspirerad av alla bilder ni mina bloggvänner lägger ut så jag får skärpa mig och inte glömma bort att ta bilder. Som kontrast till alla fina bilder av blommande växter fick jag nu för mig fota min blomarsenal här hemma. Jag har bara gröna växter som bara behöver vattnas var 14:e dag.
Sagt och gjort och här kommer avslutningsvis bilderna.

Önskar er en fortsatt bra måndag och vecka!
Önskar er en fortsatt bra måndag och vecka!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.