Utställning

God förmiddag! 3 minusgrader och fint snöfall här. I helgen passade vi på att gå och se den utställning som Norman Sandén (vår cirkelledare konsthistoria) har i Wadköping fram till 19 februari.

Han berättade för oss att eftersom han har parkinssons så kan han inte längre måla som vanligt. Det han gör är collage av foton han tagit på sina resor över hela världen. Allt i svart/vitt. Utställningen var fin såvida man gillar svart/vit konst på väggarna och det kanske inte alla gör. Jag var imponerad av naturbilderna han använt för collagen och här kommer några smakprov. Och notera i en tavla finns också en virkad spets med. Ser fram emot onsdag och lektion 2 i cirkeln.

Notera virkade spetsen

För övrigt idag ska jag plocka fram hälsokorgen och fylla på brödförrådet med lite brödbak LCHF och ikväll buss in till city för ett möte.

Ha en underbar måndag!

 

3 svar på ”Utställning”

  1. Mötet blir säkert bra, det brukar det vara. Det är februari månadsmöte i mitt parti (M). Är ganska ny registrerad medlem men har så långt jag kan minnas röstat på dom så förra året beslöt jag mig för att även bli medlem. De har en seniorgrupp som är väldans aktiv med en massa olika aktiviteter. I övrigt är jag inte politiskt aktiv alls.

  2. Då har vi liknande väder, för här yr det lite snö i luften mest hela tiden och det ligger ett tunt lager på vägen, men inte mycket alls. Det räcker så bra som det är.
    Hoppas det är ett trevlig möte som väntar i kväll!
    Kram, Ingrid

  3. Samma väder som här alltså… inget kul med snålblåsten som gör att det känns mycket kallare. Trevligt att gå på konstutställning 🙂 Wadköping är mysigt att gå runt i.
    Ha en bra fortsättning på dagen!
    Kram

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.