Vitt och fint

Ha ha, nu tror ni allt jag ska skriva om snö apropå rubriken. Men si nån snö har jag inte att bjuda på i våra trakter. Några ynka högar här och där. Nej jag syftar på vita tänder och tandkräm som sägs ska öka möjligheten få ett bländande leende. Ni kanske som jag såg på TV förra veckan att reklamen är FEJK för att använda det nya modeordet. Nej man får allt vara nöjd med den färg man har på gaddarna.

Så de här ska vi inte köpa. Du får inga sensationellt vita tänder. Däremot lärde min tandläkare ut att jag skulle använda tandkräm som motarbetar karies samt det viktiga, INTE skölja munnen efter tandborstningen. Jag har följt hans råd och numera har jag nästan ingen tandsten alls, ytterst lite vid varje kontroll.

Vad annat är på tapeten idag då? Jo i eftermiddag kaffe med grannarna som vanligt på tisdagar och vår hyresvärd kommer och bjuder på semlor och ger information om ditt och datt. ÖBO är en mycket bra hyresvärd tycker jag.

Mot kvällningen tar jag bussen till centrum och årsmöte hos Moderatkvinnorna Örebro. Efter mötesförhandlingarna blir det supé. Trevligt och kul träffa folk. Då får man stå ut med den mer trista mötesdelen. 

Trevlig fortsatt tisdag, kram

 

4 svar på ”Vitt och fint”

  1. Hej, ett tag tyckte jag inte att det fanns annan tandcreme att köpa än det som heter Whitening….alla märken skulle bleka tänderna. Inte har det funkat, dom hade kunnat fråga mig istället för att forska på ämnet…Jag har rökt i över 40 år och skulle gärna få lite ljusare leende, men det ljusa får nog fortsättningsvis också komma inifrån!
    Ha en fin torsdag, jag ska nu heja fram våra duktiga skidtjejer, både finska och svenska!

  2. Ja, så dumt, finns nära på ingen tandkräm sin inte lockar med vitheten, om inte hela så i en liten del av den! Vitt och vackert har jag det 🙂 Ute med snön alltså 🙂
    Kram

  3. Det har ju varit på tapeten förr det här med vitgörande tandkräm … intet nytt under solen alltså – ändå fortsätter den här typen av tandkräm att öka om man tittar i butikshyllorna.
    Möte med trevliga människor och supé känns helt OK – antar att det smakade bra 🙂
    Ha det gott!
    Kram

  4. Haha, på vårt möte förra gången var det Workshop och vi kunde lägga förslag om vad vi tycker ska vara med i vårt partiprogram nästa år. Det var allt annat än tråkigt och diskussionens vågor gick höga. Fika i pausen men det hade varit roligt med en fortsättning på diskussionen.
    Svårt att låta bli att skölja efter tandborstning, men jag har också hört att man inte ska göra det.
    Kram!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.