kväller

Idag blev det inte tid för bloggen förrän nu på kvällskvisten under tiden jag kollar på antikrundan.Lika trist väder som igår men det ska bli fint till helgen sägs det ju så det ser jag fram emot.

Det var i allafall varken kallt eller blåsigt när jag gick till affären i förmiddags. Skulle köpa lite ingredienser som fattades till ett brödbak. Såg några olika matbröd i en tidning som inspirerade mig att pröva. Jag som aldrig bakar bröd numera. Det var ett bröd som ska ha en fördeg och sen är det krossade tomater och en vitlök i samt lite timjan. Det såg gott ut. Efter kassan när jag packat ner allt och gått en bit var det en gammal farbror som tjoade på mig och frågade om det var jag som glömt jästen. Vilken tur! Hade inte varit kul och komma hem och upptäcka att jag inte fått med mig den hem. Har gjort fördegen nu och den får stå i kylskåpet i en plastburk med lock över natten. Hm jag känner mig lite skeptisk nu men jag ska inte ge upp. Brödet kanske blir jättebra. Berättar i nästa inlägg.

Tvätt har också stått på tapeten idag och så gjorde jag rent i ugnen och det blev riktigt bra. Finns ju bra medel att köpa för det numera.

Sen har jag gått och väntat på att få höra sonen Roger (bor Värmland) som är i Malmö på Villamässa som utställare. Han tillverkar grindar efter beställning och behöver marknadsföra sig lite mer. Han har på de 2 år han har hållt på med detta ”på sidan om” faktiskt fått många beställningar och hans grindar finns nu spritt över hela landet.. Mot kvällskvisten fick jag billden nedan från montern med hans kompis sittande. Kul och första gången de är på mässa. I slutet mars ska Roger vidare till Älvsjömässan. Vore kul om det ger några beställningar också nu när asylboendet där han jobbade i Sunne har stängt och han blivit arbetslös på kuppen. Det var allt för idag!

Trevlig kväller/kram

Ett svar på ”kväller”

  1. Så fina grindar sonen gjort! Det är bra att du gör lite reklam för honom. Vi får hjälpa till så gott vi kan!
    Hoppas att det gick bra med baken!
    Trevlig helg!
    Kram, Ingrid

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.