«

»

mar 03 2017

Brödbaket

Brödbaket gick bra och det blev två runda tomatbröd. Det skulle vara 500 gram tomatkross i och övrig krydda var salt och timjan. Goda blev dom men det var rätt krångligt recept tyckte jag. Jästiden tillsammans skulle vara minst 7 timmar! Tveksamt om jag gör dom igen trots att de var goda.

Idag köpte vi en ny telefon till gubben för han hade lyckats tappa den och spräcka glaset. Eftersom han länge talat om att han nog ville ha en ny så tittade vi efter det och på SIBA hittade vi en Samsung som var i den prisklass han ville ge. När expediten sen började räkna på det hela ihop med förlängning av hans 3-abbonemang så fick han till slut så mycket rabatt att han bara betalade 650 kronor för allt. Bra affär tyckte både han och jag.

Jag är rätt såld på tekniska prylar och skulle bra gärna vilja ha en ny Samsung 7 Edge men har tyvärr inte råd just nu i allafall. Nåt ska man ju gå och önska sig också och inte bara kunna få allt på en gång. Får väl bli nån gång i framtiden. Men då har de säkert kommit ytterligare modeller för är det nåt som ändrar sig hela tiden så är det just mobiler. Ska man hänga med vilket man naturligtvis inte behöver, så bör man byta telefon 1 gång om året. Jag har haft min i två år nu och får väl bli tre år innan det blir byte.

Min lilla fina kruka fyllde jag med vårliga plantagenblommor idag.

Nu slutar jag med att  önska alla läsare en trevlig mysfredag. Kram

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Tove Olberg

  Det brödet ser gott ut, men omständligt förstår jag.
  Fin vår på ditt bord 🙂
  Jag har en Huawei, den uppfyller mina krav på telefon, men jag har den i stort enbart som telefon det finns mer i den än jag nyttjar.
  Fortsatt fin söndag!
  kram

  0
 2. Anki

  Brödet ser ljuvligt gott ut! Synd att det var så krångligt och tidsödande… förstår om du inte gör det fler gånger.
  Min Samsung är några år gammal, men funkar fortfarande bra, så jag väntar nog ett tag innan jag byter. En söt kruka med vårkänsla – härligt!
  Ha en fin söndag!
  Kram

  0
 3. wiolettan

  Det skulle jag inte ha något emot, att vara såld på tekniska prylar. Då kanske jag tog tag i detta med att skaffa mig en annan dator, en som fungerar som den ska. Denna ger mig gråa hårstrån.
  Brödet som du har bakat där på bilden ser ju mycket gott ut, Men, jag förstår om du inte vill baka det så ofta, om det tog lång tid och dessutom ett krångligt recept.
  Fina vårblomster.
  Trevlig helg.
  Kram!

  0
 4. Ingrid

  Brödet ser riktigt läckert ut, men jag kan förstå om du tycker att det kanske inte var lönt hela mödan.
  Visst vill man ha ny mobil då och då, men just nu är jag väldigt belåten med min. Den ersätter en dator på ett alldeles utmärkt sätt. Jag har dessutom lyckats synka den med skrivaren, så jag kan skriva ut trådlöst från den och det är helt perfekt. Jag gillar HTC och det här är min nr 2 och skulle jag köpa en ny så blir det nog det märket igen.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  0

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: