Solskönt

Det ser ut som vi kan få en lika underbart fin soldag idag som i lördags då vi kunde sitta ute och njuta flera timmar. Härligt!

Igår däremot var det en gråtrist dag så det gjorde inget att jag skulle iväg och sitta inne på PRO Kulturs årsmöte. De hade förlagt mötet rätt avlägset för min del vilket innebar bussbyte och ca 50 minuters resväg. Men mötet var som vanligt trevligt och det är roligt att se att just PRO Kultur går väldigt bra här i Örebro. Medlemsantalet ökar ständigt och de är nu efter 7 år 435 medlemmar. Aktiviteterna är många och populära, så en stor eloge är de värda. Snart sagt alla vill gå med i Kultur i allafall som en ”andraförening” just för att de har så mycket aktiviteter. Genom dom gick jag ju även konsthistorian och hoppas på fortsättning i höst.Jag är webbredaktör för deras hemsida.

På mötet gavs ”trygghetsinformation” med tips på hur vi skyddar oss för alla bedragare som figurerar i samhället. Det var polisen som gav denna info inbäddad i småroliga anekdoter ur verkliga livet. Hela poliskårens blåsorkester var på plats och underhöll . Personligen tyckte jag inte lokalen var lämplig för det blev ”ett himla liv” med alla blåsinstrument. Det hembakade brödet till kaffet för oss 100-talet mötesdeltagare var dock jättegott.

Idag är jag uppe lite tidigare än vanligt för att hinna skriva detta inlägg samt frukostsamla mig innan jag ska iväg på nästa möte som är Kommunens pensionärsråd (KPR). Där går hela förmiddagen och när jag kommer hem, om det är sol, tror jag att jag vill njuta i solen och struntar nog i att gå på månadsmötet i PRO Baronbackarna som är min egen huvudförening och där jag också är webbadministratör. De ska ha modevisning vilket är lite kul (även möjlighet handla) men jag får se. Ute  i sol kanske lockar mig mer.

Trevlig lillelördag-onsdag. Kram

5 svar på ”Solskönt”

  1. Så skönt det ser ut i solen hos dig med dig! 🙂
    Jag tycker om ordet frukostsamla sig. Så vältalande i sig.
    Jag brukar också göra det fastän jag inte haft ett ord för det.
    Nu har jag.
    Tack!

  2. Härligt att hinna njuta en stund i solen!
    Önskar dig en fin dag!
    Kram

  3. Ha ha, hör bra!? Annars säger alla att jag inte hör så bra och jag håller med för jag frågar ofta om. Eller så hör jag bara det jag vill höra för det är ju också praktiskt,hihi.

  4. Du ska vara glad över att du tyckte blåset var för starkt – det innebär att du hör alldeles utmärkt :-). Har inte tänkt på att man faktiskt kan sitta ute och sola nu. Fast idag blåser det ganska kallt så jag får väl nöja mig med en promenad. Mannekänguppvisning är alltid kul, så varför inte gå på den? Man behöver ju inte köpa någonting. Det kommer säkert fler soldagar när det väl har börjat.
    Kram!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.