Hej igen!

Jag har plötsligt fått så mycket att göra så jag märker det blir svårt hålla uppe ett dagligt bloggande.Det är mitt nyvaknande intresse för fritidspolitiken som orsakar detta. Så ni kära läsare får räkna med att det kanske bara blir 3-4 inlägg i veckan från mig en tid framöver. Är engagerad som ledamot och 2e vice ordförande i Överförmyndarnämnden samt ledamot i styrelsen för partiföreningen Moderaterna Mitt i Örebro.

Idag, hör och häpna, började det snöa på förmiddagen och kyligt är det. Tur vi är på väg till Spanien. Påbörjar resan i eftermiddag med att åka till Eskilstuna och därifrån åker vi i morgon bitti till Västerås och tar Ryanair till Malaga vid 11. Väderprognosen i Marbella dit vi ska är lysande för den kommande veckan. Välbehövligt känns det som.

Igår fyllde min mellanson Roger 51 år och jag åkte till Brunskog Värmland för födelsedagsfirande. Det var så roligt att träffas och inte minst lillminstingen bland mina barnbarn Astrid som är 2 1/2 år. Eftersom vi inte ses så ofta är det extra kul att se hur mycket hon utvecklas och hur fort det går. Nu är hon riktigt kavat och pratar på. Bilder på henne kommer jag inte att lägga ut i bloggen för det vill inte föräldrarna. Däremot lägger jag uti på Instagram då och då.

Vi totade ihop en liten gräddsmäcka till tårtkalaset. Roger har valt att vid sina 50 år börja om från 1 vad gäller tårtljus! (51)

Har alldeles nyss lämnat tillbaka hyrbilen och nu blir det lunch och packa klart! Hör av mig igen från Spanien!

Kram på er alla!

 

 

5 svar på ”Hej igen!”

  1. Tårtan ser god ut och detta med ett ljus är ju påhittigt. Blir enklare så och billigare.
    Förstår att tiden inte vill räcka till för dig riktigt, många järn i elden. Men det är roligt och trevligt då du skriver här.
    Trevlig resa och som sagt, vädret blir fint.
    Kram!

  2. Det är svårt att få tiden att räcka till när man är pensionär, så är det bara. Men var sak har sin tid och bloggen hinner du nog med också. Det är ju inte nödvändigt att blogga varenda dag.
    Ha det gott!
    Kram, Ingrid

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.