Relax

Ja så här relaxad har hela påskhelgen varit för min del. Sköönt men synd det varit så kallt och i fredags hade vi rekord med minus 14 grader på sina håll i Örebro. Under påsken har jag inte haft några gäster men oj vad vi har ätit påskmat gubben och jag. Nu vill jag inte se vare sig sill, lax eller ägg på ett tag.

Visst är det väl lite konstigt att även om den snö och kyla som infann sig på långfredagen gick bort snabbt och solen började skina så är det ändå så kallt. Inte alls skönt att vara ute. Jag som hade tankar på att under påskhelgen plocka ut alla utemöbler, nya kuddar till hamocken mm. Men av det blev alltså intet. Bara att vänta tills nästa vecka då det utlovas lite mer värme.

 

 Trots isande kyla tog vi och åkte ut till ett av Örebros Naturreservat igår annandagen. Det var det många fler än vi som hade gjort och solen sken från blå himmel men det var tvunget hitta lä-platser för att få lite värme. Glädjande såg vi att tussilagona tittat fram, är inte dom lite sena i år? Dessutom såg vi på håll att sälgen och nästan även björkarna börjar skifta i grönt. Härligt. 


I eftermiddag ska jag sörja för grannfikat och ikväll dags bege mig till ett förmöte innan nämndmöte som är i morgon.OBS. Kolla mitt  FÖRRA inlägg apropå mitt deltagande i rubribbloggningen.

Önskar er fortsatt fin tisdag! Kram

3 svar på ”Relax”

  1. Hej! Kanske skönt för dig att få några lata dagar innan allt du sysslar med åter tar fart. Rubrikinläggen är högst frivilliga, o göres i mån av tid. Jag har numera mycket mer tid till förfogande än de senaste 1½ åren då jag undervisade våra flyktingar i byn i svenska två gånger i veckan. Nu har jag bara en dag i veckan ett pass på församlingens byloppis, annars styr jag helt över min tid. Det känns bra inför vår och sommar då jag gärna strosar omkring i skog o mark med jycken. Sen brukar det bli en hel del djurvaktsjobb också, när vänner och grannar åker bort och behöver passning av katter, höns, , kaniner o hundar osv…
    Dotter och dotterdotter åker till Dubai om knappt en månad så då blir jag hundvakt ett par veckor.
    Men jag tycker det är skoj, djurmänniska som jag blivit på gamla dar…
    Sköt om dig och kram från pörtet

  2. Så skönt med en vilsam påskhelg! Våren knallar på trots snö och kyla. Jag tycker att vi haft kallt med -14 slår det mesta. Nu får vi hoppas att den här köldperioden snart är över och att nästa helg bjuder på temperaturer utan minustecken före.
    Kram, Ingrid

  3. Ibland är det till och med riktigt lyckat att vädret misslyckas. Då tar man det lugnt och har det skönt på annat sätt än att vara ute i trädgården. Jag hade också helt andra planer än vad som blev, men bra har det gått det också, att vara lat och loj!
    Allt gott!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.