«

»

Apr 21 2017

Kortvecka

Oj vad denna vecka har pinnat iväg. Dagvill blev jag också av att den började först på tisdagen och nu är det alltså mysfredag redan.

Hade det första nämndmötet i onsdags och det var både intressant och roligt vara med om. Jag tror jag hamnat precis rätt i överförmyndarnämnden. Igår fick jag hämta ut en sprillans ny IPAD air, det får alla till låns som har förtroendeuppdrag. Genom den ska all kommunikation och möteshantering ske på säker krypterat sätt i en särskilt kommunapp. Papper är typ bannlyst i kommunen men det fuskas en hel del har jag märkt. Så nu blir det lära sig hur IPAD funkar, jag som bara är van vid Android. Blir ju intressant se vad jag tycker vid jämförelse.

Klockan 6 ikväll ska vi ha lite grannfest i vårt samlingshus (kupan). Vi lägger en tia varje vecka vid fikat och rätt var det är har förmögenheten vuxit så vi kan ha lite festligheter. Idag har några tänkt ut att vi för enkelhetens skull ska äta sill, potatis och ägg. Jag är inte riktigt så glad åt det eftersom jag knappt vill se, än mindre äta, samma mat som jag åt i påsk. Men gubben min gillar sill och har inget problem äta det även idag. Själv har jag varskott att jag tar med mig en egen tallrik med annat. Rostbiff, sallad, serranoskinka och korvsnacks. Det är helt ok och vi kommer säkert få trevligt som alltid.

Är glad åt att penseerna som jag satte innan vi fick påbackning på snön förra veckan och 14 minusgrader faktiskt klarade sig och är riktigt fina idag. Det är ena tåliga rackare. Så skönt att ha nåt fint vila ögonen på så här till helgen och se fram emot nästa vecka då vi kanske får lite värme igen. 

Helgkram och TREVLIG HELG !  

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. wiolettan

  Sådana nymodigheter har jag svårt för att lära mig. Men jag tror säkert att du klarar det galant.
  Jag skulle också ha tagit med mig rostbiff istället och sallad, jättegott. Sill får vara för min del.
  Vackra blommor. Penséer är riktigt tåliga växter, tål flera graders nattkyla om det skulle behövas.
  Kram till dig.

  0

 2. Anki

  Fullt upp alltså – och tiden går fort när man har roligt
  Hoppas ni hade en trevlig kväll 🙂 Fina blommor!
  Ha en bra dag!
  Kram

  0

 3. Paula Merio

  Hej, den enda paddan jag stött på är den med fyra ben som kväker…Men jag bytte min androidmobil mot ajfån för lite sen och tycker den är mycket enklare. Låter trevligt med aktiviteter med grannarna, det är vi dåliga här på gården. Vi har ingen samlingslokal men på sommaren kunde man ju ordna gemensam grillfest eller dylikt. Vi får se om vi kan få till det i år. Mina grannar består av en pensionerad ungkarl, ett ungt nyinflyttat par med hund och kanin, ett Stockholmspar som nästan bara är här på helgerna, en ung tjej som är uppväxt i byn och en säsongsanställd på skidanläggningen.
  Tycker nog din tallrik lät mera lockande, jag börjar också känna att sill den får vänta till midsommar nu.
  Kram och trevlig helg

  0

 4. Ingrid

  Sonen använder både Android och Ipad och Ipad är enligt honom helt överlägset, så du blir säkert nöjd med din padda.
  Dina penséer ser helt strålande ut tycker jag.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  0

En liten kommentar, gör mig så glad!

%d bloggare gillar detta: