«

»

Maj 09 2017

Burr

Burr burr ruggig väderlek vi har! Minus 5 i morse och frågan är nog om inte min juccapalm som jag har försökt att vänja utomhus har klarat detta. Den ser lite ledsen ut tycker jag. Den är så tung så jag har inte tagit in den om kvällarna, det straffar sig antagligen även om jag försökt lägga på en varm schal till natten.

Denna helg har inte Villo varit här utan vi har tillbringat helgen på varsitt håll. Han har haft födelsedagsbjudning för sina barn och jag har varit på stämma i Lindesberg i lördags och söndagen tog jag det lugnt.

Söndagen var det loppis i vårt grannskap. Många hade ställt upp utanför villorna med diverse grejer. Kul och det fanns en hel del bra saker. Jag köpte 2 korgstolar jättefina och välbevarade, som nya faktiskt. Det roliga var också att de passade precis vid min entre och stolarna som var där förut hade blivit rätt jingliga. Kul att byta och till ett bra pris dessutom. 150 kr styck och med kudde och allt.

När det sen vart matdags var jag så lat och utan lust att laga nåt så jag tog mig till Coop och plockade åt mig av salladsbuffén som är fräch och fin där.

Igår måndag blev det ett besök hos sjukgymnasten pga mitt onda i ett ben/höft, svårt avgöra vilket. Hon konstaterade att det inte är höften vilket jag varit smårädd för utan en stor muskel från skinkan och nedåt benet som troligen är överansträngd och inflammation i. Jag har haft det sen förra sommaren men sjukgymnasten sa att det kan ta mycket lång tid särskilt för äldre att få bukt med denna typ av skada, Bara att traggla på med 3 olika övningsexempel jag fick.

Efter sjukgymnasten cyklade jag iväg till frissan för klippning och är nöjd med resultatet, ingen dramatisk förändring utan bara vanligt underhåll som ju behövs för min del var 5-6 vecka. Men hua vad kallt det var att cykla, dessutom i motvind och rätt var det var snöade det också. Nä vad är det här säger jag!!

På kvällen var det dags att gå på det vi kallar Stora M. Det vill säga månatlig träff i moderaterna där det ges en hel del bra information att känna till. Efter dessa möten är vi några damer som tagit för vana att gå till en pub och ta ett glas vin eller öl ”i väntan på bussen” som vi säger hihi. Riktigt trevligt småprat och skratt. Hemma var jag inte förrän ca 23.00. På natten fick jag sömnen störd av upprepade sendrag av det värsta slaget så det blev inte mycket med sömnen och idag har jag varit trött hela dagen faktiskt.

”Efterfest” innan buss hem

Ha en trevlig fortsättning på kvällen. Kram

 

2 kommentarer

 1. Britt-Marie Nielsen

  Vilket kap du gjorde med korgstolarna! Sendrag på natten finns inget värre,och det gör så förbaskat ont också. God bättring med ditt ben. Kram

  0

 2. paulamerio

  Hej, riktigt snygga korgstolar, såna gillar jag. Däremot har jag inte mycket till övers för dessa loungemöbler som nu alla ska ha på altanerna. Jag tycker dom ser plastiga och stora ut, och varför ska alla ha likadana? Vi har en granne som ställt ut såna svarta bumliga, bordet har glasskiva, och jag tycker hela möblemanget ser nästan löjligt ut när det står precis där skogen tar vid långt ute på landet. Helt malplacerat…Ja o så förstås värstinggrillen bredvid, stor som en bil…”ler”
  Glöm inte dina övningar nu, vill minnas att jag haft stretchövningar för skinkan också, de är ganska effektiva, men som sagt, det gäller att vara konsekvent och inte fuska..
  Kram från pörtet

  0

En liten kommentar, gör mig så glad!

%d bloggare gillar detta: