«

»

Maj 16 2017

Hej igen

Har varit bortrest till Värmlandsskogarna  fredag-måndag. Därifrån de djupa skogarna kan jag inte ringa eller skicka SMS med det bolag jag har, nämligen 3. De har alldeles för dålig täckning på landsbygden. Telia är det som gäller om man bor i Brunskog som sonen gör. Konstigt att jag känner mig så handikappad bara av att veta att det inte går. Däremot funkar wifi men nån tid att blogga har det inte getts. Vi har målat grindar för fullt som ska levereras innan midsommar till väntande kunder. Mässan där Roger ställde ut och erbjöd sina alster/modeller har gett gott resultat så nu har han en rejäl orderkorg. Produkten är ju lite säsongsartad så det lär lugna ner sig framåt hösten.

Om ni någon gång har vägarna förbi Brunskog kan jag rekommendera ett besök i Matildas Bodar där mycket gammalt och fint finns att fynda. Allt är mycket välordnat i 3 små bodar och som sagt mycket som lockar till köp. Matildasbod.se

Väl hemma igen måndag em var det dags för ett styrelsemöte i Moderaterna Mitt Örebro och därefter Talarkväll med ett mycket bra och intressant föredrag. Roligt att Örebro håller sig i framkant!

3 kommentarer

 1. Anki

  Välkommen hem igen 🙂 Så bra att sonens grindar är så populära – och det förstår jag – de är jättesnygga!
  Hos oss är det bara Telia som fungerar – och det trots att vi bara har tre mil in till Norrköping…
  Så bra att Örebro satsar på Neurokirurgi – säkert en verksamhet som behövs.
  Ha det gott!
  Kram

  0

 2. Ingrid

  Så roligt att det går så bra med grindaffärerna. Det gäller verkligen att hitta sin nisch och det verkar ju sonen ha gjort.
  Telia är nog de som har bäst täckning både i Sverige och när man är utomlands. Jag var på en jobbresa i Turkiet och det var nästan bara jag som kunde ringa hem till Sverige därifrån (det är många år sedan) och det slutade med att alla lånade min mobil. När mobilräkningen sedan kom gick jag runt och inkasserade avgifterna från mina arbetskamrater.
  Ha det så gott!
  Kram, Ingrid

  0

 3. paulamerio

  Hej Vonne! Nu var jag tvungen att konsultera Eniro-kartan för att ta reda på var Brunskog låg. Och det visade sig vara i Arvika. Den staden är inte bekant för mig, trots att jag bara har en mil till värmlandsgränsen. De städer som ligger närmast mig är Hagfors och Filipstad. Hos mig är det knappt vår ännu, inte ett musöra i björkarna men det exploderar väl snart när värmen kommer. Riktigt segt har det varit i år. Om jag fick välja skulle jag nog inte ägna mig åt politik men däremot avundas jag möjligheten att gå på olika evenemang, föreläsningar o dylikt. Åker jag bussen till stan så kan jag inte komma hem igen så kvällsaktiviteter faller bort helt. Och så var det det här med hunden…bara resan tur retur till stan tar mer än tre timmar, ska man sedan hinna med att göra något ja då blir man ju borta hela dagen. Men jag har själv valt, o skulle aldrig ge upp djuren, var sak har sin tid…
  Kram från pörtet

  0

En liten kommentar, gör mig så glad!

%d bloggare gillar detta: