Nya ringrostiga tag

Nu är det typ 1 år sedan jag skrev här sist och jag märker att jag blivit lite  ”ringrostig” på bloggande. Dock tänker jag nu göra ett nytt försök. Anledning i första hand är att jag åker till Spanska Marbella om en vecka tillsammans med min syster. Hon blir kvar 11 dagar och därefter kommer min älskling Villo för 14 dagar. Vi åker sen hem tillsammans.

Under tiden vi är borta vaktas huset av grannar som har full uppsikt samt tar in posten varje dag så jag känner mig trygg.

Tänker att jag ska uppdatera vistelsen här vartefter. Nu har jag hämtat ner stora resväskan från vinden och börjat tänka så smått vad jag ska har med. På återkommande!

 

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: