Reserapport

Hej mina kära bloggvänner! Nu är jag hemma igen i Örebro efter 6 härliga soliga dagar i Marbella och 3 i Eskilstuna. Jag hade dåligt med tillgången till wifi i Spanien så jag kunde inte blogga därifrån och ladda upp massa bilder. Däremot har jag lagt upp på facebook och Instagram så ni som har det och är vän med mig där har sett en del.

Är så glad att vi lyckades pricka in toppenväder på just den veckan vi var där. Sol alla dagar och ca 25 grader varmt men svalare på kvällarna, då passade en värmande tröja bra.

Eftersom vi var hos min son och han har bil och kör obehindrat överallt tillika att han känner till det mesta runt Marbella med omnejd så hade vi det mer än väl förspänt. Normalt sett när vi är ensamma därnere håller vi oss till bussutflykter, oftast med lokalbuss till olika ställen. Men det måste ju sägas att det är bra mycket bättre och man får se så mycket mer när man som i år blir guidad och skjutsad till olika platser. Vi är helnöjda och känner att det var en av våra bästa trippar till Spanien.

Utsikten över medelhavet från altanen

Vid vissa sol och väderförhållanden går det bra att se och fotografera ända till Gibraltar och Marocko från altanen.

Här står sonen och blickar ut från Castello Mondo i byn Coin dit vi åkte en dag.Lilla Tessla går flera gånger i veckan på lydnadsträning med matte i närheten.

Castello Mondo är en gammal borg som numera är ett speciellt typ lyxhotell med mycket frid och ro kring sig.

Utsikt från hotellborgen

Ett vackert exemplar av Olivträden som det finns gott om.

För att inte tala om prunkande Mimosa. Fast Mimosan har så gott som blommat ut men här i bergen är de senare.

I Hotellborgen fanns mycket fina blommor bl a denna Änglatrumpet

Som en vackert bunden bukett klängde denna på murväggen.

Här har vi kvällsmys på altanen

Och här myser vi med en Moshito-drink på stranden och tittar på solnedgången

Mycket av livet här både på dagar och kvällar utspelar sig på stranden. Här tar sonhustrun ett motionspass med Tessla i kvällningen

Och här lite lunch i solen

Samhället Benalmadena ligger ca 4 mil norr om Marbella och har en alldeles speciell hamn där en del byggnader är uppförda pålade  på vattnet. Fantastiskt, och annorlunda och en smak av Venedig!

Här på hamnpromenaden både shoppade och lunchade vi.

Mer shopping blev det längs Torremolinos strandpromenad för mig och sonhustrun (och Tessla)

Här höjer vi glaset och tackar våra fina och älskade värdar för en toppenvecka!

Det var allt för idag. Nu ska jag snart iväg på ett möte men återkommer här på bloggen igen i morgon! Ha en fin eftermiddag/kväll. Kram

7 svar på ”Reserapport”

  1. Tack Ingrid! Kan rekommendera en resetripp till Andalusien. Kram

  2. Det var lite för tidigt på säsongen för bad . Gubben och sonen doppade sig ett par gånger då de var ca 18-19 grader i vattnet. För kallt för mig… Nej några hundbilder blev det inte under veckan men du kan få ditt lystmäte om du kollar mitt nya inlägg Hundkul. Glad påskkram på dig med !

  3. Wow – vilken fantastisk vecka ni har haft … och vilka fantastiska bilder du visar! Härligt att kunna bo med son och sonhustru … och fina lilla Tessla – och perfekt med både guide och chaufför!
    Ny snygg header också … kanonsnygg!
    Glad Påsk!
    Kram

  4. Så underbart ni har haft det. Fina bilder. Jag har inte heller varit på det spanska fastlandet. Bara på Mallis.
    Glad påsk!
    Hälsningar
    Birgitta

  5. Hej och skål! Jag fastnade särskilt för fotot från balkongen och kvällsvyn på stranden. Men blev det inget solande och badande eller var kameran inte med då? Och lilla söta jycken som jag förtvivlat letar efter på fotona, men finner bara blommor…På tal om blommor så är tulpanerna i din header fantastiska, direkt import från Holland kan jag tro! Välkommen hem till svalare breddgrader, påsken lär bli en kylig våt historia. Hoppas du istället kan värma dig med reseminnen från solen och med äggande goda påskrätter
    Påskkram från pörtet

  6. Så fina bilder från Spanien. Tänk att jag aldrig varit på spanska fastlandet utan bara på öarna.
    Ni er verkligen ut att ha haft det helt perfekt.
    Kram, Ingrid

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.