Marknad, båt mm

Igår lördag tog vi bussen ett par hållplatser till marknaden i Nuevo Andalucia. Jättestor marknad med stort utbud och jag köpte en poncho i ren kashmir.
Efter marknaden tog vi oss gående till Puerto Banus där vi tog färja tillbaka till Marbella. Det är fint se vyerna av Marbella från sjösidan.
På kvällen var det sen dags för show på en restaurang här i Marbella. Jag hade bokat långt i förväg hemifrån och det var en svensk sångerska Monica Silverstrand som stod för underhållningen som var hitlåtar genom tiderna. Restaurangen fullspikad och värdens drag. Ska sägas att det blev lite för mycket för oss, ett himla liv, omöjligt att prata med varandra och maten var sisådär. Men trevligt ändå på nåt sett och alla var ju glada. Kort sagt en bra dag och kväll. I morgon söndag tänker vi ta oss till ett samhälle som heter Elvira och ligger ca 1,5 mil från Marbella. Äldste sonen har boende där som vi ska besöka trots att de är i Sverige för tillfället men kul få visa min syster var de huserar. Elviria är ett lugnt mycket fint område

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.