Mellandagar

Måndag igen! Igår åkte min syster hem till Sverige och jag blir nu ensam ett par dar innan Villo kommer på onsdag.

Denna vecka inleds idag med mulet väder men ändå ganska varmt, runt 16 grader på morgonen. Det är lite underligt med vädret här nere. Hemma är det ju väldigt fuktighet på kvällar, mornar och nätter. Här verkar det inte finnas nån fukt alls. Möbler och allt på balkongen är precis torrt trots att jag aldrig tar in några av sittkuddarna på kvällarna. Ganska skönt måste jag säga speciellt som vi är mitt i november.

På morgonen idag tog jag mig för med lite ”storstädning” för det blir mycket damm och typ finfin sand som väl yr in trots att jag aldrig går på stranden och drar in sand den vägen.

Lägenheten skulle jag tippa är på ca 50 kvm och altanen/balkong på kanske 15. Altanen är det bästa på hela lägenheten! Huset är 14 våningar högt och jag bor på 7e våningen. Det byggdes på 80talet har jag för mig och det är klart att det är slitet här och där i lägenheterna och folk sköter ju det olika också. Detta är inget hotell utan alla lägenheter är privata och vissa hyr ut, andra inte och en del verkar bo stadigt här.

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.