16 november

Sitter på balkongen med morgonkaffet. Fantastiskt så här i mitten november. Nästan vindstilla vilket inte är så vanligt här, blåser för det mesta lite mer. Idag lär det bli en mulen dag men inget regn förutspått. +17 nu.

Lite lustigt med väderprognoser har jag märkt för de stämmer nästan aldrig. Hade samtal igår med Sverige där de trodde vi satt i regn men det var ju kanonfint och sol här!! Ska bli kul se hur det blir på söndag då prognosen för Marbella varskor om över 40 mm regn…

Villo anlände i onsdags och det var både trevligt, roligt och tryggt. Sover lugnare när han är med.

Har försökt få Villo köpa hatt och han tycker själv han passar i min. Men varje gång vi provar i affär tvekar han och köper inte.

Vi irrade igår runt i gamla stan och letade efter den pizzeria syrran och jag var på. Trodde vi hittat och åt pizza där men sen kom jag underfund med att det inte var samma ställe. Vi får göra nytt försök.

F ö går dagarna sin sköna gilla gång. Vi får se vad vi hittar på denna dag den 16 nov.

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.