Har man inte jobb…

…så tar man sig som det heter. Hela förmiddagen har jag ägnat åt att sitta vid datorn och öva, öva så att jag bankar in i huvet hur WordPress fungerar. Jag har ju alltid hållit mig på Blogspot men nu har jag fått för mig att konvertera min blogg/bloggar till WordPress. Det ska ju också vara ett användarvänligt system som jag tycker känns som lite ”proffsigare”.

Fast jag vet inte om jag håller med det där med användarvänligheten. Kanske när man väl lärt sig och det är alltså det jag håller på med nu. Googlar hit och dit för att få hjälp på traven emellanåt för allt ger sig inte med alla tillägg mm som ska till. Nu känns det i allafall som att jag hittat ett Thema som känns OK och roligt. Så vad det lider så får ni min Vonnevardag i helt annan tappning. Men det tar nog nån ytterligare vecka.

Vid halv tvåtaget var jag tvungen bryta för att gå på pensionärsmöte. Där fick vi riktigt bra underhållning av Bestefars Trio med Inger. Trevlig samvaro var det också och de sjöng ”ja må hon leva” och hurrade för mig.

Du ska göra som svenssons gör (nostalgi)
Nu ber jag er vänligen ha en skön onsdagskväll och titta gärna på Lars Lerin!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.