Just do it

GODMORGON!

Här sitter jag och blickar ut över effekterna av gårdagens snöande samtidigt som jag intar min vanliga frukostkopp kaffe med en knäckemacka. Det är vad jag dagligen tar till frukost. Har jag rätt smör, dvs i mitt tycke Bregott med havssalt så är det nästan överflödigt med pålägg.

Vi har idag 15 minusgrader och det är jättevackert ute med all snö. Snöplogarna har skött sig så det är ingen fara att gå ut, och med mina Ice-bug kängor går jag stadigt utan halkrisk (tror jag).

Nu undrar jag om du som jag ibland velar över om du ska ta itu med nåt eller inte. Tänker då närmast på saker som man upplever inte är så roliga. Kanske den där storstädningen av badrummet där väggarna är ett kapitel för sig. Storstädning av garderoberna är ett annat kapitel hos mig i allafall eftersom nån är där och rör till det så det till slut måste städas upp (undrar vem, hihi). Den behövliga dagliga promenaden så att jag ska få ihop mina 10.000 steg om dagen, phu. Ja listan kan göras rätt lång över sånt som jag lätt hittar ursäkter till att inte göra.

Tricket, som appelerar på rubriken ”Just do it” är  just det att bara GÖRA DET utan att tänka fram och tillbaka. Då är det ju klart sen och du mår bra. Känner att här har i vart fall jag en väg att gå för att bli bättre på under 2017. Sluta tänka ”ska jag eller inte”. Hoppas det lyckas men”Orsa kompani lovar ingenting bestämt” heter det ju.

Vy Eskilstunaån våren 2016

I eftermiddag ska jag åka till Villo i Eskilstuna och avnjuta trettonhelgen där. Det går ett direkttåg på eftermiddagarna som är tänkt för de som arbetar här i Örebro och bor i Eskilstuna eller Stockholm. Annars brukar man få byta tåg i Arboga men just detta ”arbetartåg” går direkt så det brukar jag välja. Tar bara knappa timmen till Eskilstuna och det är lika som det tar åka bil. Jag hade bil förut men gjorde mig av med den för ett par år sen och finner att det går riktigt bra.

Håller nu tummarna att detta tåg inte råkar ut för haveri typ det som igår blev stående utanför Nattavara i många timmar. Stackars människor. Det blir ju snabbt iskallt inne i tåget och det var ju svinkallt. Vill inte råka ut för nåt liknande idag.

Trevlig Trettonhelg!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.