Tidsfördriv

Gårdagens resa till Eskilstuna tog mig 3 timmar! Råkade ut för SJ gamla orkeslösa lok genom att detsamma la av redan innan vi hunnit lämna Örebro. Fick sitta 1 timme i kupén i avvaktan på att de kopplade bort loket och hämtade dit ett annat. Tur ändå att vi inte blev stående nånstans mitt i obygden. Fördrev tiden med att leka lite hit och dit med min platta och mobil.

Inatt var det minus 22 här i Eskilstuna men nu vid 13-tiden är det bara ”behagliga” 8 minus grått och trist. Alltså behöver jag nåt att fördriva tiden med och jag vet ett som vips får minst 1 timme att swisha iväg.  Jag lägger puzzel online. Har du prövat? Om inte kan jag rekommendera det, kul och tar ingen plats annat än datorn. Jag lägger på siten JIGIDI free online puzzels. Länk HÄR

240 bitars
1 timme +40 min senare klart!

Det kallar jag roligt tidsfördriv. I eftermiddag blir det tidsfördriv framför TV och filmen ”När Harry mötte Sally”. (Känner på mig att jag nog sett den tidigare) det visar sig.
 
Ännu ett tidsfördriv idag är att jag försöker komma underfund med varför jag har så överhövan mycket fotodubletter. Blir inte riktigt klok på hur google photo funkar vid säkerhetskopiering.
 
Fortsatt trevlig helg tillönskas!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.