…Vänligen

Sitter på tåget efter en fin trettonhelg. Nu stundar oxveckor ett tag men det står jag ut med. Jisses va folk det är på tåger, och nästan alla har stora resväskor. Märks många tillbringat helgen utomlands.

Alla resenärer är vänliga och till synes nöjda. Och mer vänlighet får vi på onsdag då Lars Lerin börjar en ny omgång vänligen-besök på TV. Han är för härlig och speciell denna människa.

Våren 2016 besökte jag hans utställning på Sandgrund. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men det som jag kom till var över all ev förväntan! Fantastiskt enligt mig. Vilka akvareller! Hur bär han sig åt undrar jag att få till så fint ljus och levande motiv. Jag blev helt förstummad och åker förstås gärna dit igen. Min tanke var att jag skulle passa på följa med en resa i somras under den tid Michael Persbrandt gäst- utställde men det kom annat ivägen. Det var inte enbart tavlor som var utställt utan även många anteckningsblock (som han alltid bär med sig och minnesnoterar i vartefter). Manusutkast till böcker etc etc.

Jag tog förstås en massa bilder och har lagt in några här i inlägget men att se dem i verkligheten är förstås helt annat.

Alltså detta är akvarelltavlor, inte en riktig bokhylla!

När vi slutligen fikade i Sandgrunds lilla café fick vi välja ut vilken kopp ur Juniors digra kaffekopps-samling vi ville dricka i. Han har samlandet som hobby sa dom.

 

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.