Ännu en dag

Idag har det varit en lugn vanlig dag här i stugan och jag har hållit mig inne. Rörmokaren kom rätt tidigt och konstaterade att de luktbesvär jag hade i badrummet berodde simpelt nog på att jag inte hade tryckt ner ”silkoppen” eller vad det heter i duschbrunnen tillräckligt. Det gjorde han och nu verkar även lukten stängts inne så att säga.

På förmiddagen fick jag för mig baka några Cupcakes, eller på ren svenska muffins. La i hallon för att förhöja smaken och sen kan man ju lägga på lite topping vid serveringen om man vill, fast jag tror jag hoppar över det. De var goda ändå. Topping blir för sött.
På tisdagseftermiddagarna är det gemensam fikastund oss grannar emellan i vårt gemenskapshus. Vi småpratar, skrattar och skvallrar lite. Så också idag.
Nu är det inte mycket snö kvar här efter ett par dagar med rejält mildväder. Tänk ändå vad det ändrar sig snabbt. Ena dagen kallt och mycket snö byts efter bara nån dag till snöslask och 0-gradigt. Ingen snö alls kvar vid min entré nu. Men nu säger väderrapporten att det ska bli snöoväder i morgon igen, rena jojo-vädret med andra ord.
Så till sist kan jag tala om att…
Ha det bra resten av denna tisdag!?

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.