Torrt i huvet

Idag känner jag mig tom i huvudet och vet inte vad jag ska blogga om. Bloggen har ju lite uppgift att vara som en dagbok också tycker jag som kan vara roligt för någon i eftervärlden läser om 50 år eller så. Då kommer de att upptäcka att dagarna för en vanlig pensionär på 2000-talet inte innehöll så värst mycket överraskande och häftiga inslag. Mer sin gilla gång av sova hur länge man vill, äta, få lite frisk luft, gå på ett och annat möteoch sociala kontakter förutom barn, barnbarn etc. Men mina barnbarn bor ju antingen för långt ifrån för daglig kontakt eller är vuxna och har ”sitt eget”.

Idag har det varit en sån där tråkvanlig dag som jag av och till ägnat åt datorjobb mellan städvarven. Eftersom jag känt mig så håglös idag så blev det ingen promenad heller, aja baja. Men det blir en dag i morgon också som hon/han Morran säger i TV-serien.

Nu ikväll ska jag börja fundera på vad jag skriva om veckans rubrik Tillit. Inte så lätt som förra veckans Vintervila men nåt ska jag nog  komma på.

Ha en bra kväll nu. Kram

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.