Kampanjande

Är man medlem i ett parti vill de gärna att man ”pratar för varan” och försöker värva fler medlemmar. Särskild om man har ett förtroendeuppdrag. Idag var det dags för en minikampanj och dela ut folderinformation på stan ett par timmar. Det här glada gänget gjorde det idag och för min del var det första gången, hade gruvat mig lite. Det gick bättre än jag trott faktiskt.

Unga moderater MUF är väldigt starka i Örebro och jag tror även i andra städer. Mycket trevliga och glada ungdomar som tar en för självklar trots att jag kunde vara deras mormor/farmor. Det finns inte ett spår av åldersnoja i detta parti. Ålder är bara en siffra är parollen. MUF har ju förstås mycket eget på programmet men när det är samlingar så finns företrädarna där och är jättefin ungdom. Det är väldigt stimulande tycker jag vid olika samlingar att medlemmarna är i alla åldrar. 

För övrigt har det varit en mer än lugn dag och jag har inte gjort ett dugg annat än lagt ett puzzel på datorn och städat badrummet. I morse var det ett snötäcke på ca 4 centimeter men det försvann som i ett trollslag när det blev värmegrader och vid 16.00 var allt borta.

Ha en fortsatt trevlig torsdagkväll. Själv ska jag titta på Tillsammans med Strömstedt på 4:an.

Kram

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anki2017-03-11 kl. 07:17

  Tur att det finns såna som du och dina partivänner som gillar att engagera er 🙂 Trevligt att ni även verkar umgås och arbeta tillsammans med den yngre generationen.
  Ha en fin dag!

  0
  • Vonne2017-03-10 kl. 10:01
   Författare

  Sant!

  0
 1. Heja dig och heja engagemang ung som äldre – det speglar vårt samhälle det!
  Att hitta rätt i partipolitiken finner jag numera inte helt lätt eftersom världen förändras så mycket hela tiden.
  Kram

  0
 2. Jag tror på arbete över generationsgränser! Finns SÅ mycket positivt att hämta från båda håll!

  0
 3. Ni eldsjälar som verkligen tar av er tid och kämpar för det ni tror på, på olika sätt, gör ett fint arbete. För jag förstår att det inte kan vara lätt att ”gå ut” och försöka värva medlemmar. Tycker i alla fall jag som är otroligt blyg.
  Vi har haft en hel del snö som mer och mer nu försvinner., plusgrader som det är.
  Trevlig kväll.
  Kram!

  0

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: