Fredagsnoteringar

fredag den 13e! Otursförföljd dag enligt många, undrar just var det talesättet kommer ifrån och om det ligger nån vetenskap i det. Hur som helst, dagen började rätt soligt och varmt dessutom (+10).

Igår torsdag spöregnade det hela dagen så nu tycker jag allt att jorden borde fått sitt. Det var ju inte länge sedan vi hade stora problem med torka och sinande brunnar. Tom här i Örebro fick vi restriktioner hur vi skulle dra in på vattenförbrukningen

Det var med andra ord ingen uppoffring att jag arbetade hela dagen och gör så idag med.

Just nu sitter jag och lyssnar på debatt kring lag och ordning, polisyrket, tiggeriförbud, våld, anonyma vittnen . Intressanta inlägg i och för sig men talarlistan är hur lång som helst så nu måste jag resa mig och gå härifrån. Stämmorhandlingarna idag lär pågå till minst midnatt är det aviserat. Jag däremot går hem 20.00.

Här får ni en länk med olika illutioner att roa er med i helgen. Särskilt den 11e och 24e där man ska koncentrera blicken på prickar och se vad som händer tycker jag nästan är läskigt.

http://www.illusioner.nu

Till sist, Trevlig Helg!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.