onsdagsnoteringar

Stabil väderlek skulle man kunna säga. 5 plusgrader även idag i 0700-taget. Och av molnen att döma blir det nog tji sol idag.

Nu spelar det inte nån roll med sol eller ej för jag ska ner till Conventum Kongress i eftermiddag och hjälpa till med förberedelserna för moderaternas partistämma som går av stapeln här i Örebro tors-söndag. Sen blir det personalarbete i dagarna 3. Ska bli lite kul att se företrädarna som jag annars bara ser i TV, i verkligheten. Vem vet det kanske kan bli en och annan sefie också.Jag är inte behörig vara med i själva stämman utan tillhör personalen som servar med det ena och andra.

Igår  fm var det presidiemöte i Överförmyndarnämnden och på em hade vi grannträff med småprat, kaffe och gott bröd. På senare tid har 2 lägenheter bytt hyresgäster så vi har lite ”nytt blod” i gänget. Igår var det full uppslutning vilket innebär att vi var 12 personer runt kaffebordet, fler bor vi inte i området. Nu kommer jag på att jag skulle förstås ha fotograferat så jag haft en bild lägga in här. Försent nu tyvärr så det får bli en annan gång. Här kommer istället en bild på hur våra ”lägenheter” ser ut från utsidan såhär på hösten när också löven till min förtret yr in på entregård mm.

Ha en fortsatt bra onsdag !

 

4 svar på ”onsdagsnoteringar”

 1. Det var en hel del som du pysslar med. Men, det är bra att vara alert på olika områden, om man kan.
  Löven yr här också, så har det regnat och de blir hala, gäller att vara försiktig.
  Så fint det ser ut där du bor.
  Trevlig helg.
  Kram!

 2. Här har löven snart yrt färdigt, nu efter ett dygns regnande förmultnar dom på marken…Det lät förfärande dyrt med din tand, jag har ju ett långtidsprojekt på g som innefattar utdragning tre tänder, rotfyllning tre tänder och sedan stifttänder och en brygga. Det kommer att kosta mig 30000 så jämföresevis får jag mer för pengarna! Men det svider enormt, men hade inte längre något val om jag inte var säker på att jag skulle trilla av pinnen inom närmaste året…Lever man längre än så vill man ju kunna äta också..
  Lycka till som passuppare i helgen
  Kram

 3. Damen har fullt upp ser jag.
  Att löven yrar omkring är ju det bästa med hösten och landar här och var och ger de vackraste samlingar, men som bekant smaken är som baken 🙂
  Hälsningar från residenset!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.