tisdagsnoteringar

5 plusgrader när jag steg upp 06.30 och solen ser ut att kunna bryta igenom.

Gårdagens föreläsning om vikten av att seniorernas erfarenhet och kunskaper tas tillvara och uppmärksammas på ett helt annat sätt än idag var mycket bra. Vi är en resurs att räkna med!

Jag tog bussen till stan och då inträffade det att trots att jag och en till tryckt på stanna-knappen så behagade inte chauffören att stanna vid hållplatsen vi skulle av. Vi ropade åt chauffören att stanna för vi skulle av och han, den idioten, började tjafsa med oss om att vi inte hade tryckt stanna vilket alla i bussen intygade att vi hade gjort. Då skrek chauffören ”varför ljuger ni för” och fortsatte utan att stanna till nästa hållplats och vi fick gå tillbaka. Jag ska nog inte skriva här om vad jag tyckte om honom men helt klart är han inte lämplig för ett serviceyrke överhuvudtaget.

Nu ska jag ta mig för att bädda och klä på mig och sen blir det att ta bussen igen för idag är det presidie-möte i överförmyndarnämnden. Hoppas det inte är samma chaufför idag men det tror jag inte, har aldrig stött på honom förut och de flesta andra är trevliga och serviceinriktade.

Eftersom det är tisdag idag så blir det gemenskapsfika med grannarna i eftermiddag. Trevligt att småprata lite.

Förrästen. Någon av er som har en sån här skål som på bilden nedan? Ett arvegods från mitt föräldrahem och jag tror den var ganska vanlig under en period. Köpte några pålitliga nejlikor och arrangerade till denna ögonfröjd!

Trevlig fortsättning på tisdagen govänner!

Ett svar på ”tisdagsnoteringar”

  1. Nej, någon sådan skål har jag inte, men skulle inte ha något emot det, tvärt om. Så fint det blev med blommorna i.
    Men, vilken otrevlig busschaufför. Undrar hur han är funtad? Troligtvis inhoppad som extra, får vi förmoda. Annars kanske risken är stor att du måste åka med honom flera gånger.
    Seniorers erfarenheter är inte att förakta, men glöms ofta bort, tråkigt nog.
    Trevlig dag.
    Kram!

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.