Måndagsnoteringar

Största glädjen att tiden går fort är nästan att veta att det snart blir vår igen och ny sommar att se fram emot. Ja jag vet, det finns många fina höstdagar också så jag klagar egentligen inte, särskilt inte om det kan tänkas vankas snö till vintern. 

I helgen ”roade” vi oss med att röja undan trädgårdsmöblerna och drog en pressening över hammocken. Kuddar och lite småprydnader åkte upp på vinden och blomkrukorna är tömda på sitt innehåll och ersatt med  höst/vinterlika alster.

I lördags arbetade jag med kampanjande vid Moderata Seniorers monter på seniormässan här i Örebro. Seniormässan anordnas varje år och är en vecka fullspikad med olika aktiviteter riktade främst till seniorer. En mycket bra satsning av kommunen tycker jag.

Idag måndag ska jag gå på ett föredrag med temat ”Seniorer är en tillgång – politik för mogna väljare”. Riksdagsledamoten Katarina Brännström är föreläsare. Blir intressant höra vad hon har att säga.

Några av oss som kampanjade
Visst ser det väl trist ut!?
Fönsterbrädan inne lite trevligare
Och ute blev det höst/vinter inspiration. Lägg märke till Hortensian som jag nu har haft prunkande i hela 3 månader, fantastisk blomma!

 

 

Det var allt för denna måndag! Önskar er en fin dag!

Ett svar på ”Måndagsnoteringar”

 1. Välkommen tillbaka.
  Maria Larsson i kimono, det var hur snyggt som helst.
  Jag vandrade tillbaka och läste ditt inlägg om vad som hänt under din sommarledighet från bloggen. Det var en hel del av de vackra bilderna att döma. Trevligt att få följa med dig.
  Härligt sköna västar ni verkar ha, ni som kampanjade.
  Vi har röjt för vintern på vår balkong, det känns bra. Även varit hemma i mitt föräldrahem i Ångermanland och tagit in hammocken och stängt stugan för vintern.
  Otroligt med din Hortensia som har blommat så länge och fortfarande är så vacker.
  Mysigt i ditt fönster.
  Kram och ha det bra.

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.