Oktoberkalas

Min närmsta granne fyllde 70 häromdagen. Och igår bjöd hon alla i området på smörgåstårta och vin tillika med extra god hembakt kaka till kaffet. Mycket gott och trevligt. Är glad att vi har så fin sammanhållning i vårt boende. Det är bara 12 lägenheter så det är kanske därför det blir särskilt nära. Lugnt och skönt utan minsta bråk. Inte ens i gemensamma tvättstugan. Fast den är vi nog bara hälften, om ens det som använder. Andra har tvättmaskin i lägenheten. I vårt område har vi även uppgörelse/avtal med polisen om s k grannsamverkan. Sen vi infört det har vi inte haft några inbrottsförsök eller bråkstakar här. De verkar bli avskräckta av skyltningen. När någon reser bort vet också övriga det och håller extraögat på att det inte sker nåt mysko hos dem. Ja som ni förstår kan man inte annat än trivas så jag lär bo kvar här till dödagar om jag kan.

Ha det fint tills nästa gång vi ses här i cyberrymden ??

Ett svar på ”Oktoberkalas”

  1. Så trevligt det ser ut där ni sitter runt bordet. Du verkar ha ett riktigt bra boende. Här har vi 51 lägeheter, så det går nog aldrig att få till en sådan gemenskap, men jag trivs mycket bra med mina närmaste grannar och har varit hos en av dem på eftermiddagskaffe i dag.
    Kram, Ingrid

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.