November 1

Igår, sista dagen i oktober var det hektiskt fullspikat. Gick upp kl 0500, duschade och tvättade håret och efter frukost iväg med bussen 07.13 till nämnden. Där hade vi först beredning inför stadsrevisionens besök nästa vecka. Det var en rad frågor de ville ha skriftligt svar på dessförinnan. Sen hade vi dialog med 2 godemän för att höra läget hos dem och hur de upplever förhållandena. Mkt givande, en var godman för ensamkommande (har godman tills de fyller 18 år) och en vanlig. Efter det hade vi genomgång inför en planerad aktivitet i vår, s k medborgardialog. Blir intressant se hur vi får ihop det. Sist men inte minst fick vi en dragning av det digitaliseringsprojekt som pågår inom överförmyndarnämnden. Kommer att bli mkt effektivt och bra tror jag. På hemväg slank jag in på partikansliet och hämtade kampanj mtrl att använda för brevlådeutdelning i mitt grannskap. Äntligen hemma efter givande timmar blev det avkoppling med kaffestund med grannarna som brukligt på tisdagar.

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.