Ännu en månad

.. har snart gått till ända och vi går in i november. Inget att ta miste på att advent och jul stundar för affärerna här i Örebro har allt vad julbelysning, festkläder, julpynt etc varit framme åtminstone 1 vecka.Själv tar jag det lugnt numera till skillnad mot när vi hade förväntansfulla 3 barn i huset. Allt har sin tid.

I helgen hade vi trevligt sällskap av Villos bror och svägerska från Västerås. Vi brukar träffas ömsom hos varandra och i lördags blev det här i örebro, jättetrevligt. Fotot blev mörkt ser jag, har försökt bättra på men inte lyckats.

Igår söndag blev det en tur till Tant Grön. Ett verkligen mysigt litet ställe. Intog kaffe och kaka och inhandlade bl a en istappsgren jag tyckte var fin.

Idag så har jag kontaktat en möbeltapetserare för att få ett ung pris för omklädsel av min soffa som blivit mer än lovligt smutsig och grådaskig på de 14 år jag haft den. Jag gillar soffan och den är av god kvalitet och bra sitta i så jag skulle gärna ha den kvar. Fick maila över bild och sen kontaktar hon mig för närmare prisdisk. Valet står ju mellan att köpa nytt eller klä om. När jag gått och tittat i möbelaffärer har jag dock inte sett nåt som lockar och det mesta ser likadant ut. Blir spännande se vad det blir till slut.

Obs att på bilden syns inte smutsen så mycket.

Slutar med att tillönska en toppenskön måndagskväll. Själv är jag nyfiken på partiledarduellen!

Ett svar på ”Ännu en månad”

  1. Det är knepigt det där om man ska klä om eller köpa nytt. Prismässigt är det nog ingen större skillnad!
    Jag blir alltid lite stressad den här tiden på året när julen nalkas även om jag intalar mig att jag ska ta det med ro, men det dyker upp så hemskt många måsten.
    Kram, Ingrid

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.