Stabilt

I förrgår var det ett ihärdigt regnande i våra trakter. Stabilt skulle man kunna säga. Gick banne mig inte att gå ut på hela dagen. Då blir det både trist och stabilt i någon mening. Igår bättre, ja faktiskt riktigt skönt så över tid känns vädret ju instabilt ? och inget att lita på förutom att det alltid blir nåt.

Idag väntar städning, får gäster i morgon och jag brukar säga att det är ju tur att man får det ibland så det blir städat, hihi. Sen när Villo kommer blir det till att dra till affären. Är bekymrad över att jag har svårt få till i tankarna vad jag ska bjuda på nu för tiden men det blir i allafall lax till huvudrätt. Största bekymret för mig är desserten där min fantasi är obefintlig trist, får väl se om jag kommer på nåt annat än pannacota med hallon som jag ofta tar till.

Förra lördagen var vi iväg till Erikshjälpen och lämnade in allt smått som blev över från min loppmarknad som inte gick så bra. Det mesta blev kvar och nu till Erikshjälpen. Bra att de finns. De ger en kaffebiljett till alla som lämnar in. Gäller för 2 personer och inkl bröd. Det tycker jag är en fin gest. Kul också att man kan välja mugg eller kaffekopp av olika modeller . Jag njuter av att inta kaffe i vacker kopp.

Ha det fint, kram.

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.