Restid

I helgen har jag varit i Eskilstuna och vi gick på stan en stund i lördags I Eskilstuna-ån har de nyligen planterat in fisk och många fiskare var i farten.

Igår tog jag tåget tillbaka till Örebro och gjorde en rejäl fadäs genom att stiga av en hållplats för tidigt!! Skulle byta tåg i Arboga men steg av i den gudsförgätna hålan Kungsör. Av oförklarlig anledning, eller kanske för jag spelade candy crache på telefonen och trodde plötsligt jag var framme. Där i Kungsör där det var helt folktomt och inte minsta kiosk fick jag sen sitta i 1tim45min och invänta nästa tåg som då skulle ta mig 1 hållplats och sen väntan 20min för tåget till slutdestinationen Örebro. Väl där 15 min väntan på min stadsbuss och äntligen hemma 21.45. Då hade jag varit på resande fot sen 17.15 då jag gick till tåget. Phu, inte kul alls med 4,5 tim restid för 9 mil!

Som tur kanske är har jag ju bara mig själv att skylla och gör nog inte om fadäsen.

Ett svar på ”Restid”

  1. Vist är det försmädligt när man klantar sig så där! Tur att du var ensam så att det inte var någon annan som drabbades. Jättefina bilder från Eskilstunaån!
    Kram, Ingrid

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.