Var inte rädd för motstånd

Var inte rädd..

…för motstånd. Ja ni kanske redan sett att jag lagt in ett gadgetanslag med Veckans Visdomsord. Jag är road av
små ramsor om jag tycker mig hitta nåt sant och meningsfullt i dom. Tänkte att jag varje måndag lägger upp ett litet ord på vägen.
Har själv idag haft nytta av att tänka enligt devisen då jag skulle försöka få till en egen favicon till min blogg. Satt minst ett par timmar utan att komma nån vart och iconen blev aldrig synlig. Till sist utan att jag egentligen vet hur jag gjorde lyckades det. Tror att jag hade fel filformat först. Iconen består av första bokstav i förnamnet och första+sista i efternamnet = YKL.
Nu har jag nyss kommit in från en halvtimmes promenad i noll-gradigt solsken. Känns skönt uppfriskande. Passade på ta lite bilder av där jag bor och omgivningen.
Det är ett villakvarter jag bor i ca 2,5 km utanför centrumkärnan Örebro. Vårt lilla radhusområde består av 4 st huskroppar med 3 lägenheter i varje. Så området har bara 12 lägenheter plus en huskropp som utgör samlingsrum, gästrum, hobbyrum och tvättstuga för den som inte har det i lägenheten. Där husen är uppförda låg tidigare en gammal skola och det nya uppfördes år 2003. Det är ett toppenboende kan jag säga och jag stortrivs med allt.
Vidare på min promenad stannade jag till och tog ett kort på kala träd. Jag tänker följa utvecklingen mot vår, sommar, höst och vinter igen genom att ta kort på samma plats vartefter. Ni kommer få se dom här också vartefter.
Vinterbild 2 januari 2017

Så här in på nya året ska man ju bevars även förnya sig och bli bättre på allt som det verkar. Med ett leende på läpparna avslutar jag dagens inlägg med denna lilla rolighet ?
Sköt om er ?

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.