Ännu en dag..

…har snart förflutit och jag har nyss kommit hem från att först varit på Konsthistorian och därefter på pensionärsmöte i PRO eftersom det var årsmöte.
Däremellan passade jag på att prova ett nytt matställe på stan. Det heter Chop Chop Asian express. Där fick man beställa maten i en automat och även betala den där med kort (de tog emot kontanter också). Sen fick man ett kvitto med ett nummer och fick gå bort till en annan disk. Där var det stora tavlor som talade om vilket nummer som höll på att tillagas och vilket nummer som var klart för avhämtning vid disken. Allt gick mycket smidigt och maten var god. Nån gång ibland tycker jag det är gott med Asiatisk mat men det får inte bli för ofta.
Så fick jag se att Cervera hade ett bord med halva priset-tillbud så jag gick dit och kollade in ett fint par små ljusbehållare till värmeljus. Köpte dom direkt för det facila priset av 25 kronor för paret. Tycker de lyser så fint.

Om ni undrar över det där med pannkaksbuffén i måndags så var det så att det var simpla vanliga pannkakor med olika sorters sylt och ett melonfat som dessert. Jag hade väntat mig nåt annat märkvärdigt men buffé avsåg väl att det var .självservering. Gott var det i allafall och jag blev proppmätt eftersom vi även hade ätit lunch några timmar tidigare.

Dagen har bjudit på klarblå himmel och några få minusgrader. Det kändes dock kallare idag än igår. Men hörrni snart är det vårdagjämning!
Nu ska jag bara koppla av resten av kvällen. Kramen till er som läser detta!

6 svar på ”Ännu en dag..”

  1. du vet…den som väntar på nåt gott…sorry att jag skrev fel först

  2. Superfina ljuslyktor! Ibland har man tur! Och även jag blev SÅ glad att vårdagjämningen redan var på G och så stämde det inte, Suck!

  3. Mitt engagemang i PRO numera är endast att administrera 2 webbsidor. En för PRO Baronbackarna och en för PRO Kultur Örebro. Det är därför jag är kvar som medlem i PRO. Annars är det moderata seniorer som gäller för min del för jag gillar bättre deras aktiviteter som har lite mera ”innehåll” än att spela bingo och lyssna på dragspelsmusik eller innegolf och boule. Det ska inte föraktas men passar inte mig längre nu efter 4 år. PRO Kultur har däremot väldigt mycket annan typ av aktiviteter och flera intressanta cirklar som konsthistoria där jag deltar men även det här med läs och res och en där man studerar arkitekturen i Örebro. De gör många dagsutfärder också som är intressanta. Men jag sållar kraftigt för man kan inte vara med på allt, dessutom blir det ofta fullbokat.

    Pannkakorna hade jag allt väntat mig nåt annat typ det du beskriver.

    Här är det urtrist väder idag och nåt snöblaskregn i luften, nollgradigt. Ska nog ge mig i kast och baka nåt gott.

    Kram

  4. Är du med både i moderatseniorerna och PRO? Då har du fullt upp kan jag tänka. Vi (SPF) har möten en och ibland 2 ggr/månad plus sysselsättning varje vecka med kortspel och bowling vintertid och kubb och boule sommartid.
    Pannkaksbuffé var alltså ingenting speciellt! När jag jobbade åt vi ofta lunch på ett ställe som hade jättegod crepes med olika fyllningar. Det var riktigt läckert och man fick så goda tillbehör.
    Ha en fin dag!
    Kram, Ingrid

  5. Ja jag säger då det. Tänk att man aldrig får vara glad, fniss! Tack för din uppmärksamhet och nu har jag korrigerat datumet. Ha en bra dag du med.
    Kram

  6. Spännande koncept på det nya matstället.
    Du gjorde ett fint fynd där på Cervera … ibland har man tur 🙂
    Men hallå där … nu är du allt en månad för tidig! Vi får nog snällt vänta lite till på vårdagjämningen…
    Ha en bra dag!
    Kram

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.