«

»

feb 22 2017

Sansat

Idag blir det ett lite mer sansat inlägg än igår då jag var så less och arg. 

Dagen hittills lugn och det snöade rejält i morse. Konsthistoria på förmiddagen och direkt efter till frissan och klippte mig. Ja klippte och klippte, bara lite ansning av topparna som blivit slitna. Nöjd. 

På stan var det rysligt moddigt och blött så det var svårt gå torrskodd. Tror det skulle bli regn igen så den fina snön lär nog vara borta om ett par dar. Därför brydde jag mig inte om att skotta annat än en smal sträng så jag kommer in/ut. Resten får naturen sköta och inga kvinnokrafter slösas på detta.

Har nyss avnjutit en kopp kaffe och tittar på Simpson som jag har en viss förkärlek till. En dos om dagen brukar jag säga.

Ha det fint resten av onsdagen

Kram 

1 kommentar

 1. wiolettan

  Tre, eller fyra kommentarer har jag skrivit på ditt förra inlägg, har de hamnat i skräpposten?
  Jag skrev bland annat att du får låna bilderna du undrade över på min blogg. Den med ”åldersstegen” gillar jag skarpt.
  Vädret är lite si så där idag. Snöat och nu verkar det ha kommit några plusgrader.
  Ha det bra.
  Kram!

  1+

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: