«

»

Maj 09 2017

Askersund

I fredags hade Överförmyndarna Länsträff som var förlagd till Askersund. Vi gick igenom en ny lag som kommer 1 juli och workshoppade därefter kring den. Trevligt träffa övriga från länet.

Vi var i Askersund på något som heter Sjöängen och är Askersunds senaste satsning på skola, bibliotek, och kulturcentrum. Fantastiskt fint och framförallt bra för ändamålen. Och utsikten ska vi bara inte tala om! Överhuvudtaget ligger Askersund väldigt fint, har en fin hamn och är pitoreskt till tusen. Vi brukar göra åtminstone ett besök varje sommar.

Utsikten går inte av för hackor och så skönt flanera här

Toppenfint bibliotek där låntagarna sköter allt själv på digital väg. Allt från att öppna dörren helger och registrera lån/återlämning

Konstutställning innefattade denna extraordinära häst av typ kraftig ståltråd. Finare i verkligheten än på bilden

och så lite tross-kontstverk i taket

och här är vi några som lyssnar på guiden. De hade även en jättestor aula med stor scen och här hålls många fantastiska konserter. Är du nyfiken på Sjöängens program kan du hitta det på Askersunds kommuns hemsida.

Ha det fint!  Skriver ett nytt inlägg i kväll! Kram!

2 kommentarer

 1. paulamerio

  Hej…Askersund..,nä, ringer inga klockor, jag har nog inte varit där. Känner ingen som bor där heller, men jag känner för all del inte så många. Trevligt att se nya ställen dock, sånt har jag alltid gillat. Kylslagen vår hos mig, hoppas du har det lite varmare /Kram

  0

 2. Ingrid

  Jag tycker att hästen är jättefin!!
  Kram, Ingrid

  0

En liten kommentar, gör mig så glad!

%d bloggare gillar detta: