«

»

jun 22 2017

Midsommar igen

 

Hej!

Tänkte jag lägger in ett litet inlägg så här till midsommar. Visserligen lär vi inte få nåt midsommarväder men vi får vara glada och tat som det är ändå. Här i Örebro hos mig är allt bara bra och jag ser fram emot en förhoppningsvis fin sommar och att jag blir mer aktiv här på bloggen i höst igen.

Just nu pågår Open Art i Örebro med en massa mer eller mindre roliga/konstiga installationer eller konstverk. Benämningen konstverk känns inte helt rätt i detta sammanhang. Men allt är ett roligt jippo och turistmagnet. I söndags gick vi själva en runda och här kommer några bilder. Open art pågår till en bit in i september.

Med detta avslutar jag och önskar er alla en  fin sommar! Vi ses i slutet av augusti!

Kram/Yvonne

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. kicki Englund Frost

  Oj så mycket rolig konst, stolgång har nu fått en ny betydelse. Hur länge pågår detta roliga? jag kan ju kolla själv på nätet.
  Glad sommar på dig.
  PS kör inte bil i trappor, det är inte bra för nån DS

  0
 2. paulamerio

  Heej på dej. Från blogg varje dag till en gång i veckan till en gång i kvartalet, hihi, så det kan gå. Inget ont menat, livet kommer emellan och måste skötas i första hand. Vilket härligt foto på dig, du ser så glad och sprallig ut. Ha nu en riktigt skön sommar och glöm inte bort oss som svävar omkring här i cyberrymden.
  Kramen

  0
 3. Anki

  Open art brukar vara trevligt … många häftiga konstverk!
  Glad midsommar till dig också!
  Kram

  0
 4. Ingrid

  Ha en glad midsommar själv och en riktigt skön sommar!
  Kram, Ingrid

  0

En liten kommentar, gör mig så glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: